Den kompakta men full av stil och personlighet. Denna bank med en …

Aquele cantinho compacto mas cheio de estilo e personalidade.  Esse banco com en...
Den kompakta men full av stil och personlighet. Detta säte med rygg är mycket lämpligt för bord i denna stil eftersom de är superkomfortabla. Annons Rf Arkitekturdekoration #arquiteturadecoracao #olioliteam

Jag vet att jag som värdinna älskar att underhålla och också gillar att uttala mig. Jag tycker om mina gäster så allt som hjälper mig att driva mitt kök jämnare. Jag är allt för det. Dessutom får jag njuta av min kökväggdekor varje dag rör mig fritt i mitt kök utan röran.

Att dekorera väggarna i ett kök med funktionell vardagsinredning kan vara både fördelaktigt såväl som att spara på utrymme och även göra ditt kök mer smidigt. Jag kan inte föreställa mig att ha det på något annat sätt.

Att ha det smidesjärnhängande krukstället över kaminen ger mig snabb och enkel åtkomst till mina krukor och ger samtidigt en varm och hemtrevlig känsla till mitt kök och sparar också utrymme. Dessutom visas de vackra smidesjärnriveterna som jag använder för att gräva ut på baksidan av mitt köksskåp på min vägg och ser underbara ut och funktionella. Ett vinställ som hänger på väggen som visar 3 eller 4 flaskor av mitt favoritvin för mig eller mina vänner att välja mellan. Min samling serveringsbrickor som jag visar ovanför mina köksskåp som matchar min inredning som passar bra för att servera mina favoritresor och är till hands vid behov. Väggstället med krokar som hänger upp bredvid min bakdörr är utmärkt för snabb och enkel åtkomst till min inkommande och utgående post, minnesblock, pennor och nycklar. Låt oss inte glömma min STORA runda klocka som hänger i matsalen som säger ett djärvt uttalande eller väggkonsten som är grupperad på väggen.

Det är så nöje att kunna sitta i mitt kök och se sig omkring och se hur vackert det ser ut så väl som hur organiserat det också känns. Vet bara att det krävs lite arbete för att utforma en layout om hur du vill att ditt kök ska flöda och vilken speciell stil du letar efter. Du kanske vill ha det franska landet, modernt skarpt snyggt utseende eller kanske bara traditionellt. Så luta dig tillbaka och ta den koppen kaffe och ta i din omgivning. Tänk på vad du älskar i ditt kök och vad du vill göra för att förbättra det. Leta efter utrymme på väggarna. Låt fantasin gå och hålla den enkel, ren, organiserad och funktionell. Kom ihåg att hålla din köksdekor inom samma tema för att den ska flöda ihop fint.