Deco-shopping: den raffinerade bondgårdslägenheten av Brook & Peony, stylist

Shopping déco : l'appartement farmhouse épuré de Brook & Peony, styliste
Vitt skrivbord – Vitt skrivbord i ett arbetsutrymme – Scandi Farmhouse-stil – Rustik och rynlig inredning inspirerad av Brook and Peony Instagram // Hellø Blogzine blog deco & lifestyle www.hello-hello.fr

Med världen vänd på huvudet och allt vi brukade räkna med att kollapsa som en misslyckad choklad souffle, Jag har tänkt fram ett nytt monetärt system som kallas "chokladbitmynt". Lätt bakad av dig själv genom att använda vårt enkla "chokladbitmynt" -system, som kommer med vårt ultrahemliga, proprietära recept, kan du nu baka ditt eget "chokladbitmynt" och använda det för inköp på ombyggnadsanläggningar som accepterar sådant sorts cookto-cu rrency. Allt för endast 5 000 dollar!

Oavsett om du går ner på gatan, går förbi en utställningslokal eller i ett "hemcentrum" som promenerar på öarna, kan du & # 39; t hjälpa men märka de fantastiska nya köken som visas. Du jobbar hårt. Du är en bra person. Om någon förtjänar ett nytt kök, är det dig! Men hur skulle du möjligen ha råd med sådan lyx? Det är enkelt! Skicka bara 10 000 $ för ditt helt egna "choklad bitmynt" baksats (och proprietärt recept) och ganska snart har du tillräckligt med "chokladbitmynt" för att ha råd med allt du önskar.

Föreställ dig den trevliga visionen att stå i ditt nya kök, utan att förbereda en gourmetmåltid istället för att se ut från det fattiga huset. Snarare än att gå vidare, tyvärr överge den momentana drömmen om vad du verkligen förtjänar, agera nu. Skicka bara 15 000 $ för din personliga pengar.

Men om du inte tar risk och du fortfarande inspireras av de vackra skärmarna, finns det några steg att följa som kan leda till ett nytt kök utan att offra allt du håller kär. Det viktigaste av dessa steg är att fastställa vilken budget du är bekväm med, och sedan klicka på den! Idag finns det köklösningar inklusive nya skåp eller omläggning, samt bänkskivor och apparater som passar in i nästan alla budgetar. Tricket är att ta reda på vad din budget verkligen är och sedan hitta vilka alternativ som passar in i den siffran.

När du bestämmer din budget är det en bra tid att göra dina läxor. Gör en lista över vad du absolut måste ha i ditt framtida kök och en annan "önskelista" över saker du vill gilla, men som verkligen kan leva utan om det behövs. Bläddra bland webbplatser som houzz och pinterest och när du ser något som intresserar dig, spara det i en mapp så att du kan visa det till din designer. Det är alltid lättare och säkrare att visa någon en bild snarare än att försöka förklara den, vilket ger mindre chans för felaktig tolkning av vad du hade i åtanke.

Med budgeten i handen är det dags att besöka en köksdesigner, som kommer att arbeta med dig för att skapa ditt "Drömkök", till ett pris du har råd. De kommer att granska dina idéer och sedan förvandla dem till en fungerande design. Var inte rädd för att dela din budget med din designer. Oavsett om dina föreslagna utgifter är $ 5 000 eller $ 100 000, om designern inte vet detta, är chansen att deras plan inte uppfyller dina förväntningar och du & # 39; ll har slösat bort både din tid och deras.

En kreativ designer, som du har delat din "önskelista" och andra önskemål, bör kunna skapa ett prisvärt, funktionellt och fantastiskt nytt kök, precis för dig. Om inte pengar inte är ett objekt kan du behöva kompromissa här och där, men slutresultatet blir något du inte bara har råd med, men också är stolt över.

Eller, om du är redo att ta steget och investera i våra $ 20 000 "choklad bit-con" (whoops, det & # 39; s bitmynt) bakningssats bara skicka oss $ 25 000 och du kan också baka ditt eget "chokladbitmynt", framtidens valuta.